П`ятниця, 19.04.2024, 13:58

Головна » 2017 » Квітень » 23 » Благодійний забіг
Благодійний забіг

«Коли Ви робите добро іншим, Ви в першу чергу робите добро собі». Бенджамін Франклін

21 квітня 2017 року, Мукачівською спеціалізованою школою № 16 було проведено День здоров'я в парку "Перемоги ". В рамках цього заходу відбувся Благодійний забіг, учасники якого змогли долучитися до збору коштів на лікування Вероніки Гурцули. До цієї благородної справи долучилися педагоги, батьки, учні та всі бажаючі допомогти хворій маленькій дівчинці Вероніці.Для учнів 1-11 класів цей день став справжнім святом здорового способу життя. Школярі із задоволенням прийняли участь у масових рухливих іграх та розвагах, виконували загально розвивальні вправи, змагалися у перетягуванні канату. Вчителями фізкультури, класними керівниками були підготовлені такі спортивні розваги, які дали можливість дітям не тільки відчути драйв змагання, а й проявити спритність, кмітливість, справжній колективізм. Ніхто не вважав себе переможеним.

Особливо приємно було бачити батьків, які із задоволенням приймали участь у спортивних розвагах разом зі своїми дітьми. Святкова атмосфера панувала  на всій території  парку. У перервах між змаганнями діти пригощалися солодощами та  вітамінізованими напоями. Але найбільше позитивних емоцій приніс загальний забіг, до якого долучилися педагоги, 410 учнів та більше ніж 100 батьків школи. Кожен учасник забігу вніс добровільний  благодійний внесок, що дозволило зібрати 22 425 гривень на лікування Вероніки. Директор школи Василь  Ілов та голова батьківського комітету Олена Ціва  передали ці гроші представнику дитини - волонтеру Світлані Дворниченко. Приємно відмітити, що до Благодійного забігу долучилося багато небайдужих людей, представники громадських організацій, засоби масової інформації.  У заключному слові директор школи  Василь Адамович наголосив, що цю добру справу вдалося зробити лише завдяки єдності всіх присутніх: вчителів, дітей та їх батьків. Він подякував всім за щедрість душі та готовність разом змінювати світ на краще.

Олена Барбаш,

заступник директора з навчально-виховної роботи

Мукачівської спеціалізованої школи I-III ст. № 16

Переглядів: 348 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0