Четвер, 28.03.2024, 21:49




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Червень » 21 » Дошкільному підрозділу НВК № 11 - 30 років!
19:48
Дошкільному підрозділу НВК № 11 - 30 років!

Радісну подію відзначив цими днями дошкільний підрозділ Мукачівського навчально –виховного  комплексу  №11. Рівно 30 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого дитячого садка, де оселилося безтурботне дитинство. А скільки поколінь вихованців люблячі та турботливі педагоги виплекали й відкрили їм двері у широкий світ!  Озброїли малят необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, виховали  і підготували  до школи. Сам же дитсадок, із кожним роком ставав кращим. Серце кожного, хто хоча б раз завітав до нашого садочку, відчуло любов і затишок, добро і щирість, які тут панують повсюди. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям.

Сам же дошкільний заклад, який  налічує 13 груп,  відвідують 326 дошкільнят, розквітнув до невпізнання і тепер радує діток і їхніх батьків сучасними, затишними і теплими кімнатами, зручними меблями, казковими майданчиками, розмаїттям іграшок та пізнавальних ігор.

Для дітей створені прекрасні умови для перебування. Батьки можуть бути спокійними за своїх малят. Утім, найбільшою гордістю закладу є його працівники:  заступник директора з НВР, вихователь-методист, вихователі, помічники вихователя, музичні керівники, медик, кухарі, технічний персонал, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про комфорт маленьких вихованців і їхній повноцінний розумовий і фізичний розвиток. Вони своєю турботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного, і любові цієї вистачає їм на кожну дитину.

   

День народження – це особливий день, сповнений вітань, подарунків, щирих побажань, очікування дива. Успішному проведенню свята сприяли навіть погодні умови: промайнули по небі хмарки і засяяло тепле, лагідне сонечко.

Свій ювілей працівники закладу святкували у тісному колі, виїхавши на природу  в комплекс «Бородіно». У закладі пам'ятають тих, хто раніше працював у ньому і присвятив себе вихованню дітей. Працівники щиро вітали ветеранів, які відкривали дитячий садок, їх залишилося зовсім мало, не стримували сльози спогадів про минулі роки своєї молодості.

   

Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів.

Тож, як і 30 років тому, двері дитячого закладу сьогодні гостинно відкрито для всіх, хто прагне знань, самореалізації, бажає відчути свою значимість, здійснити мрії і задуми.

Тетяна Лойко, заступник голови ППО НВК № 11

Переглядів: 329 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів