П`ятниця, 29.03.2024, 12:36

Головна » 2018 » Липень » 8 » Літо – найкраща пора для відпочинку
Літо – найкраща пора для відпочинку

Кращі працівники більше за інших працюють

і більше інших відпочивають

Хопкінс Т.

Ось і почалося літо… А з ним – і   довгоочікувана відпустка … 56 календарних днів без дзвінків, уроків, конспектів, розкладу, педрад, нарад….. Час хорошого відпочинку та розваг. Відпустка…. Ні, навіть не так. ВІДПУСТКА!!! Слово, яке без заперечення викликає почуття радості та нестримного щастя.

Педагоги Мукачівської ЗОШ №20 ім. О. Духновича багато, плідно й завзято працювали протягом 2017-2018 н.р.  І тому профком  організував для працівників школи День здоров’я, який влаштували на базі відпочинку «Сонячна поляна», де були всі умови для вдало проведеного часу: альтанки, мангали, басейн, майданчик для волейболу, потічок, лісок….

Розпочала День здоров’я адміністрація школи, яка  привітали працівників з початком відпустки і побажала всім чарівного літа, нових справ, щасливих подій, приємних, несподіваних сюрпризів, креативу і побільше позитиву!

Позаяк учителі нашої школи творчі, креативні, завжди йдуть у ногу з часом, тому  навіть відпочиваючи не можуть не обговорити сучасні проблеми освіти. Зокрема, Дрогобецька Л. Д. та Ганчева М.М., які пройшли онлайн-курси вчителів НУШ, поділились враженнями про методику викладання предметів у перших класах за програмою НУШ.  Химинець А. А., відповідальна за інформаційне забезпечення членів профспілки, ознайомила присутніх із сучасними проблемами гендерної освіти.

Найцікавішою, звичайно, була практична частина, де вчителями було проведено кулінарні майстер-класи.

Так, Тонкошкурова Л. І. та Бабич Л.А. – найактивніші члени профспілки -  продемонстрували  майстер-клас з приготування «Завиванця із лаваша».  Дуже смачною була «Картопля здоров’я», обкачана в тібетській солі і випечена за власним рецептом Кость Н. С. «Коронною стравою» на нашому Дні здоров’я був «Бограч  з перчинкою»,   у приготуванні якого майстер-клас показала наша шановна Ганна Михайлівна Кінч, голова профспілки.

Порадували всіх і наші завзяті грибарі: Кобаль М. М., Прісічева К. Ю., Пуга Х. Я., Матьковська І. М., які шукали дари природи і, звичайно, знайшли і гриби, і чорниці, і м’яту…

Загалом, відпочинок  на базі «Сонячна поляна» усім сподобався. Ми  насолодились чистим повітрям, мальовничою природою, добре відпочили, оздоровилися  та  отримали масу задоволення. І на сам кінець профспілковий комітет побажав усім чудових літніх канікул, сонячної погоди, холодного морозива, бронзової засмаги та незабутніх вражень!

Лариса Тонкошкурова,

заступник голови профкому