Субота, 20.04.2024, 07:01

Головна » 2017 » Липень » 11 » Незабутній відпочинок мукачівських школярів у таборі «Водограй»
Незабутній відпочинок мукачівських школярів у таборі «Водограй»

Дитинство - найчудовіша пора в житті, найкращі моменти  якого, безумовно, пов'язані з відпочинком, іграми та розвагами. Оптимальний час для цього - канікули.

Правильно організований  відпочинок, незабутні приємні враження , бачити свою дитину радісною, зробити її щасливою – чи не цього прагнуть всі батьки?

Саме тому  під час літніх  канікул   з 16  по 29 червня 2017 року Мукачівською  міською  організацією Профспілки працівників освіти і науки було організовано оздоровлення та   відпочинок дітей в таборі «Водограй», який розташований у с. Чинадієво Мукачівського району.

25 дітей освітян міста Мукачева мали можливість провести  канікули у дитячому таборі далеко від рідні. Такий відпочинок допомагає дітям отримати необхідні життєві навички:  зміцнення здоров'я,  формуються ціннісні орієнтації вчитися бути самостійним, комунікабельним, корисним для колективу, реалізовувати себе.

ТзОВ «Водограй» - це один із найкращих таборів Закарпаття. В таборі створені прекрасні умови для проживання в 2-3-х місних номерах. Велика озелена впорядкована територія, конференц –зал,  соляна кімната, футбольна, баскетбольна та волейбольна площадки.  Високий рівень  харчування - шведська лінія + підвечірок.

Але найбільше,  що запам’яталось нашим школярам, – це добре організована виховна робота та  дозвілля. Для дітей  проводились  різноманітні пізнавальні екскурсії, спортивні змагання, вікторини, розвиваючі інтелектуальні  ігри, танці,тематичні гуртки. Відпочинок у таборі для них - це відкриття себе, здібностей і талантів, здійснення найзаповітніших мрій, можливість знайти нових цікавих друзів.

Здорові і щасливі, переповнені цікавими спогадами  діти повернулися додому і плекають мрію про майбутній відпочинок в наступному році.

Пам'ятайте, дитина, яка оздоровилася і набралася сил, зарядилася енергією сонця, лісу, красою Карпат  використовуватиме цю енергію цілий рік. Вона і хворіти буде менше, і вчитися краще!

Христина Михайлова, голова Мукачівської міської організації

Профспілки працівників освіти і науки

Переглядів: 352 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
«  Липень 2017  »