П`ятниця, 19.04.2024, 08:58




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Лютий » 25 » Підсумки обласного етапу Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов охорони праці в установах, закладах освіти і науки області
18:42
Підсумки обласного етапу Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов охорони праці в установах, закладах освіти і науки області

Розглянувши матеріали, направлені відповідними комітетами профспілки спільно з відділами (управліннями) освіти районних державних адміністрацій, міських рад, Мукачівським державним університетом, обласна оглядова комісія відзначила, що у переважній більшості навчальних закладів з метою участі у Всеукраїнському громадському огляді-конкурсі проведено відповідну роботу щодо виконання положень колективних договорів з охорони праці. Зокрема, поліпшено умови праці і навчання, (капітальні ремонти, реконструкція, добудови). Завершено добудову Броньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хустського району, проведено автономне опалення, замінено вікна та двері на більш сучасні, здійснюються заміри захисного заземлення, створено кутки з охорони праці, проводяться відповідні інструктажі з працюючими та учнями тощо.

Дотримуються санітарно-гігієнічні вимоги та правила техніки безпеки при експлуатації відповідного обладнання в їдальнях.

Обласна  оглядова  комісія,  розглянувши матеріали навчальних закладів (таблиці показників стану умов і охорони праці та інше),  рекомендує  колегії  департаменту  освіти  і  науки облдержадміністрації та президії комітету обласної організації Профспілки визнати переможцями колективи:

у першій категорії учасників:

1 місце – Мукачівського ДНЗ № 20;

2 місце – Боронявської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хустського району;

Матеріали Гатянського ДНЗ Берегівського району надані не в повному обсязі, як передбачає Положення.

у третій категорії  – Мукачівського державного університету.

У другій категорії матеріали не подані жодним учасником, у третій категорії  участь прийняв тільки Мукачівський державний університет.

Матеріали  огляду-конкурсу переможців серед навчальних закладів І та ІІІ категорій: Мукачівського ДНЗ № 20 та Мукачівського державного університету   (довідки про  стан умов і охорони праці та інше) направити для розгляду Центральній оглядовій комісії.

Прес-служба обласної організації Профспілки

Переглядів: 545 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів