Субота, 20.04.2024, 11:14




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Вересень » 27 » ШАНУЙМО ВЕТЕРАНІВ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ
10:32
ШАНУЙМО ВЕТЕРАНІВ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ

Вміти жити сьогодні щасливо 

найважливіший  долі урок.

 

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана . В цьому році разом з Днем ветерана  святкуємо День працівника освіти. Цей день – не лише можливість нагадати всім про  людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Кожна людина в житті проходить певні  вікові стадії. І саме на стадії старості людина найбільше потребує уваги і допомоги. Адже старші люди це – наші батьки, бабусі, дідусі, прабабусі та прадідусі.  Це ті, які прожили активне життя, працювали, ростили дітей, розбудовували країну, дбали про наш добробут і світле майбутнє. Вони заслуговують на глибоку пошану, щоденну увагу і турботу з боку молодого покоління.

Ветеранська організація Мукачівської  ЗОШ І -ІІІ ступенів № 20 ім. О.Духновича нараховує 36 членів. Учителі-ветерани – золотий фонд нашої школи. Серед них: Локкер О. В. – заслужений учитель України, відмінники освіти: Глухович С. М., Росоха О. І., Бучинчик М. П., Галус М.Й, учителі-методисти: Прохватило М. Ф., Росул П.Д.  В усі часи  вони, навчаючи молоде покоління, працювали самовіддано, віддавали учням щедрість  і тепло своїх  сердець, створювали надійну основу для духовного, соціального і культурного розвитку кожної особистості. Усе найдорожче, що дарував їм Бог – знання, здоров’я, талант віддавали дітям. Вони просто любили працю і найсвятішим вважали любов до дітей,щодня даючи знання, прищеплюючи найкращі людські риси.

Прожиті роки,пройдені випробування, накопичений досвід, життєва мудрість – ось головне багатство педагогів, що вийшли на заслужений відпочинок.

На зміну гучним шкільним веселощам приходить мудрість, терпіння, витримка. У таких людей ми вчимося  любові до Батьківщини, умінню зберігати віру й оптимізм у найважчих умовах.

Профком нашої школи не забуває про ветеранів педагогічної справи. Ми вітаємо їх з славними, мудрими ювілеями ветеранів та педагогічних працівників.      

Фото Ювілей Кобаль М. М.

80-річні ювілеї відсвяткували: Галус М. Й., Росоха О. І., Росул П. Д., Фозекош О.О. Під час вітання отримували пам’ятні адреси, грамоти, подарунки. На День працівника освіти учні школи навідуються до ветеранів і вітають їх з  професійним святом. Запрошуємо ветеранів на міські та шкільні святкування.  Ми цікавимось їх життям, допомагаємо добрими порадами і розрадами. В школі випущено альманах "Вузлик долі  мудрого учителя", в якому зібрані матеріали про вчительський досвід. Бажано було б, створити міський клуб "Життєлюб", в якому ветерани мали б змогу  проводити цікаві зустрічі, виставки, майстер –класи, вечори. Наш обов’язок - прикрасити життя ветеранам, дбати про їх добробут.

Свято працівника освіти навіює кожному ветерану-педагогу особливо щедрі, щирі почуття, приємні спогади про минуле, про перші кроки на педагогічній ниві, кроки у дивовижній Країні Знань спочатку несміливі, а потім рішучі, впевнені. Кожен з них  своєю працею здобув заслужену шану  та повагу в суспільстві.

Шановні наші ветерани, у пошані святості схиляємо голови і щиро дякуємо за Високу працю педагога, за те, що завжди зберігаєте гідність, мужність, честь. Ваша мудрість і Ваш досвід неоціненні для всіх нас.

Щиро вітаємо Вас, шановні ветерани, зі Святом працівника освіти! Ми даруємо Вам букет найкращих побажань – здоров’я ,  радості,  щастя, любові й поваги від дітей та онуків.

Хай же молодість друга настане

І не згасне надія в душі,

В щирім серці любов не зів’яне –

Скарб найбільший в людському житті !

Хай Вас Бог благословляє,

Многих літ Вам посилає !

Г. М. Кінч – голова профспілкового комітету

Мукачівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 20 ім. О.Духновича​​​​​

Переглядів: 448 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів