Субота, 20.04.2024, 01:27

Головна » 2017 » Квітень » 7 » Угоду на 2017-2020 роки підписано
Угоду на 2017-2020 роки підписано

6 квітня 2017 року у Мукачівському НВК«ДНЗ-ЗОШ I ст. - гімназія» відбувся V пленум Мукачівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

На зустріч зібралися члени міськкому - голови первинних профспілкових організацій всіх навчальних закладів міста.

У роботі пленуму взяли участь Катерина Кришінець-Андялошій, начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради, заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Наталія Бобуняк, начальник відділу шкільної та позашкільної освіти Володимир Цифра, директор Мукачівського НВК «ДНЗ-ЗОШ I ст.-гімназія» Андріана Бойко.

Було розглянуто питання «Про підсумки виконання Угоди між  управлінням освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради та Мукачівською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України за 2011-2015 роки, провадженої на 2016 рік, та укладення Угоди на 2017-2020 роки».

З інформаціями з означеного питання виступили Катерина Кришінець-Андялошій - начальник управління освіти, молоді та спорту і  Христина Михайлова - голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Після детального обговорення,   в якому взяли участь: Ганна Кінч -  член президії, голова первинної профспілкової організації Мукачівської загальноосвітньої школи I-III ст. № 20 ім. О.Духновича; Оксана Кочан - член президії, голова первинної профспілкової організації Мукачівської спеціалізованої школи № 4 з поглибленим вивченням окремих предметів; Наталія Бабич -  голова первинної профспілкової організації  Мукачівського дошкільного навчального закладу № 28, було прийнято відповідну постанову.

Начальник управління освіти, молоді та спорту  Катерина Кришінець-Андялошій і голова міського комітету Профспілки працівників освіти і науки Христина Михайлова  підписали Угоду між управлінням освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради та Мукачівською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України  на 2017 – 2020 роки.

Відрадно, що  при укладанні нової Угоди збережені всі норми, що стосуються умов праці, її оплати, охорони праці, захисту трудових та соціально-економічних прав працівників освіти.

Підписання  Угоди ще раз засвідчує про високий  рівень соціального партнерства між  управлінням освіти, молоді та спорту та Профспілкою працівників освіти, показує, що вони готові працювати разом задля підвищення іміджу професії вчителя, захисту прав та інтересів працівників галузі. Це дозволить  розпочати нову колдоговірну кампанію та підписати  колективні договори між керівниками навчальних закладів та первинними профспілковими організаціями на 2017-2020 роки.

Прес-служба Мукачівської міської організації

Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 393 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
«  Квітень 2017  »