Четвер, 25.04.2024, 05:30

Головна » 2018 » Жовтень » 5 » УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ
УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

5 жовтня 2018 року, коли вся країна відзначає  Всеукраїнський день вчителя, в місті над Латорицею, у Мукачівському драматичному театрівідбулисьурочистості до Дня працівниківосвіти.

Учитель – людина найсвітлішої професії, адже саме цей фах обирають за покликом серця і залишаються вірними йому на все життя. Бути педагогом – брати на себе відповідальність за тих, кого навчаєш і виховуєш. Разом з тим, це відповідальність за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання.

Учительська професія – це людинознавство, постійне проникнення в складний духовний світ людини, яке ніколи не припиняється. Саме в цей день ми висловлюємо велику повагу і вдячність педагогам за клопітку та наполегливу щоденну працю, знання та досвід, які служать розвитку й зростанню морального стану суспільства, формують нове молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни.

Вітали  педагогічну громаду освітян міський голова Андрій БАЛОГА та начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради Катерина КРИШІНЕЦЬ-АНДЯЛОШІЙ.

Освітян міста нагородили преміями у розмірі три тисячі гривень, грамотами управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради, почесними грамотами виконавчого комітету, подяками Міністерства освіти і науки та почесними грамотами департаменту освіти і науки.

Премією Мукачівської міської ради «За ініціативу, творчість і педагогічний пошук» у розмірі 3000 грн. та грамотою управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради нагороджувались:

- ТУРЯНЧИК  Ірина – заступник директора з виховної роботи Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 1 імО.С.Пушкіна;

- КАРА Світлана – вчитель початкових класів Мукачівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів -дошкільний навчальний заклад «Гармонія»;

- МОРЕКА Світлана – вчитель історії Мукачівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» № 6;

- САВЧИН  Наташа – вчитель біології та екології Мукачівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» №10;

- ГРАВС Ольга – вчитель географії Мукачівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» №11;

-СІЧКА  Вікторія – вчитель початкових класів Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 13;

- ТОНКОШКУРОВА  Лариса – вчитель зарубіжної літератури Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 20 ім.О.Духновича;

- ЦІЛЬО Віра – завідувач Мукачівського дошкільного навчального закладу № 7;

- ТОРОНІЙ Світлана – музичний керівник Мукачівського дошкільного навчального закладу № 23;

- КРАСИЛИНЕЦЬ Микола – тренер-викладач Мукачівського спортивно-оздоровчого комплексу дитячої юнацької спортивної школи.

За багаторічну сумлінну і творчу працю, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, творче впровадження педагогічного досвіду та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників освіти Грамотою виконавчого комітету Мукачівської міської ради нагороджувались:

- КОЗУБ Кароліна – вчитель природознавства Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 2 ім.Т.Г.Шевченка;

- ЛЕМАНИНЕЦЬ Оксана – вчитель початкових класів Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 13;

- ГАЙМАХЕР Тамара - вчитель початкових класів Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 13;

- ЗАГАРІ Отто – керівник хореографічного колективу «Ярило» Мукачівського центру дитячої та юнацької творчості;

- ТКАЧ  Олена - керівник Зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» Мукачівського центру дитячої та юнацької творчості;

- ІГНАТИШИН  Ангеліна – вихователь Мукачівського дошкільного навчального закладу №7.

Почесною грамотою виконавчого комітету Мукачівської міської ради нагороджувались:

- КОБАЛЬ Ірина – вчитель математики Мукачівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний заклад» № 6;

- КОМАР Віта – вчитель історії Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад » №11;

- ЛЕВІЦКІ Мар’яна – вчителя математики Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад » №11;

- ГЕЛЛЕ Оксана – вихователь групи продовженого дня Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад » №11;

- БЕНЬКАЛОВИЧ Оксана – заступник директора з навчально-виховної роботи Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» №15;

- ІЛОВ Василь – директор Мукачівської спеціалізованої школи І-Ш ступенів № 16 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів;

- БОЙКО Андріана – директор Мукачівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І ступеня - гімназія»;

- УЛІГАНЕЦЬ  Володимир – головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту;

- МАДАРЛюдмила– головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту.

З метою відзначення педагогічних працівників за багаторічну сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління Подякою Міністерства освіти і науки нагороджувались:

- САБОВ Єва – вчитель біології Мукачівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №16 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів;

- ТЕЛІНГЕР Мирослава – вихователь -методист Мукачівського дошкільного навчального закладу № 20.

Почесною грамотою департаменту освіти і науки нагороджувались:

- РУСИН Мирослава – вчитель фізики Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 2 ім. Т.Г.Шевченка;

- ГОМОНАЙ Магдалина – вчитель початкових класів Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 2 ім. Т.Г.Шевченка;

- ПОПОВИЧ Габріелла – вчитель української мови та літератури Мукачівської спеціалізованої школи І-Ш ступенів № 3 ім. Ф.Ракоці ІІ з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів;

- КІЧКА Дьордь – вчитель математики Мукачівської спеціалізованої школи І-Ш ступенів № 3 ім. Ф.Ракоці ІІ з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів;

- КАРА Світлана – вчитель початкових класів Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад «Гармонія»;

- ФІННА Анжеліка– вчитель початкових класів Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад «Гармонія»;

- СЛИЧКО Тетяна – вчитель зарубіжної літератури Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» № 6;

- КИРИК Оксана – заступник директора з виховної роботи Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» № 10;

- НАЗАРЧУК Наталія – вихователь групи продовженого дня Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» № 10;

- МОЛНАР Оксана – вчитель англійської мови Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» № 11;

- ШКОРАН Віра – вчитель початкових класів Мукачівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» № 11;

- ФЕДУРЦЯ-НАСІБ Ольга – вчитель біології Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 13;

- ЦЕГЛА Тетяна – вчитель української мови та літератури Мукачівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 13;

- УДВАРІ Діана – вчитель початкових класів Мукачівської спеціалізованої школи І-Ш ступенів № 16 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів;

- ДЬОРКА Михайло – вчитель фізичного виховання Мукачівського навчально - виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І ступеня – гімназія»;

- ТКАЧ Марія – вихователь дошкільного підрозділу Мукачівського навчально - виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І ступеня – гімназія»;

- ЛЕНДЄЛ Оксана – вихователь Мукачівського дошкільного навчального закладу № 5;

- ЛУКАЧИНА Вікторія – вихователь Мукачівського дошкільного навчального закладу № 17.

Напередодні святавсіпрацівники освіти містаотрималипремію.

Чудовим подарунком під час урочистостей був виступ гурту «Ватага».

Щиро вітаємо педагогів  з  професійним святом! Хай кожен Ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються всі Ваші плани в імя щасливого майбутнього Україниі нашого краю!

Прес-служба міської організації Профспілки

Переглядів: 315 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0