Вівторок, 23.04.2024, 13:32




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Грудень » 26 » Виїзний семінар у місті Мукачеві вінницьких лідерів профспілкового руху
23:24
Виїзний семінар у місті Мукачеві вінницьких лідерів профспілкового руху

20-22 грудня 2017 року відбувся виїзний семінар голів районних, міських та вузівських організацій  Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки на базі міста Мукачева Закарпатської області з метою вивчення досвіду роботи з питань соціально - економічного захисту спілчан.

Участь у семінарі взяли голова Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Тетяна  Повханич, начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради Катерина  Кришінець-Андялошій, голова Мукачівського міського комітету Профспілки освітян Христина  Михайлова, директор НВК «Гармонія» Михайло Мотильчак та педпрацівники закладу, а також представники Вінниччини – голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій  Пугачов, заступник голови Вінницького обкому Профспілки освітян Світлана Горобець, голови районних, міських та вузівських профорганізацій.

Голова Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Тетяна  Повханич ознайомила учасників семінару з планом роботи,  розповіла про  пріоритетні напрямки роботи обласного комітету Профспілки, вирішення  питань соціального - економіного захисту спілчан.

   

Під час перебування в місті Мукачеві освітяни Вінниччини мали змогу ознайомитись з найціннішими історично-архітектурними пам’ятками  та провели семінар-зустріч  з спілчанами  навчально-виховного комплексу  «Гармонія». Презентував роботу навчального-виховного комплексу – директор  закладу - Михайло Мотильчак. Цей навчальний заклад з 1945 року був першим на правобережжі річки Латориці, упродовж багатьох років постійно розвивався і розширювався, а нині продовжує утримувати перші позиції з показників якості освіти та модернізації на рівні міста.

У НВК «Гармонія» навчається і виховується 760 дітей. Незабаром відкриється новий сучасний третій корпус для учнів початкової школи. Вся ця робота здійснюється за кошти міського бюджету міста. Крім цього  було проведено ремонт класних приміщень, спортивного залу, санвузлів та закуплено нові  шкільні меблі у  навчальному закладі. Кожен клас у школі обладнано мультимедійним комплексом.

Начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради Катерина  Кришінець-Андялошій відзначила, що місцеве самоврядування робить для освіти міста Мукачева багато: на високому ріні ведеться  соціальний діалог, вчасно здійснюється виплата  заробітної плати, премії на День працівника освіти та винагорода за сумлінну працю в кінці 2017 року.

У місті функціонує 17 загальноосвітніх, 23 дошкільних навчальних заклади і 6 навчально-виховних комплекси. Матеріально-технічне забезпечення навчальних закладів міста фінансується за кошти міського бюджету.  У всіх навчальних закладах замінюються старі меблі на нові.  Щороку відбувається капітальний ремонт кількох освітніх закладів та установ. Цьогорічною родзинкою  було відкриття соляних кімнат та фізіотерапевтичних кабінетів у 5 дошкільних навчальних закладах.

   

Голова Мукачівського міського комітету Профспілки працівників освіти і науки Христина  Михайлова презентувала роботу міської організації Профспілки освітян, поділилася досвідом роботи та надбаннями у профспілковій діяльності, щодо соціально-економічного захисту,  культурно-духовного збагачення та фізичного вдосконалення працівників галузі. Відрадно, що  працівники всіх освітніх закладів та установ стовідсотково входять до членства Профспілки освітян. Крім того, Мукачівська міська організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з кращих профспілкових організацій Закарпаття за своєю активністю – бере участь у всіх конкурсах та змаганнях і впевнено тримає призові  місця.

На завершення семінару учні 6-Б класу НВК «Гармонія» представили присутнім чудовий мюзикл «Ніч перед Різдвом» на чолі з режисером-постановником, учителем музичного мистецтва, класним керівником 6-Б класу Ларисою  Сабов.  Всі присутні отримали незабутні враження та новорічно - різдвяний настрій.

Голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій  Пугачов від усіх вінничан висловив щиру вдячність освітянам м. Мукачева  за теплий прийом .

   

Семінар був  багатогранним, дружнім та конструктивним. Але  найважливіше для лідерів профспілкового руху було – це досвід спілкування, який збагатив їх цікавими ідеями та  завданнями щодо вдосконалення профспілкового руху.

Прес-служба Мукачівської міської організації

Профспілки працівників освіти і науки

Переглядів: 955 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів