П`ятниця, 29.03.2024, 17:58




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Березень » 4 » Завершились Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти – членів Профспілки у місті Києві
22:28
Завершились Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти – членів Профспілки у місті Києві

Протягом трьох днів  - з  1 по 3 березня 2018 року  - у Києві, на базі   Дитячого  позаміського  закладу  оздоровлення та відпочинку «Пуща-Водиця»  проходили Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти - членів Профспілки працівників освіти і науки України. Захід проводився в рамках Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки.

Метою змагань є пропаганда здорового способу життя, залучення освітян до активної спортивної діяльності, сприяння їх інтелектуальному розвитку, підвищення трудової та творчої активності, розвитку фізичної культури та спорту в освітянському середовищі та організація змістовного відпочинку.

У заході брали участь команди, делеговані організаційними ланками Профспілки. Учасники команд – працівники шкіл, дошкільних, позашкільних, вищих навчальних закладів та установ галузі освіти, які є членами первинних профспілкових організацій Профспілки. Загалом – понад 80 осіб із 19 областей України.

Церемонію відкриття змагань провели Любов Гарбаренко та Сергій Романюк – заступники голови Профспілки працівників освіти і науки України, Юрій Пепа – головний суддя змагань і члени Головної суддівської команди. Усі вони побажали учасникам успіхів та перемог. Адже шахи – це гра мудрих,  для тих, хто від природи володіє високим інтелектом, уміє концентрувати увагу та керується логікою.

   Родзинкою змагань був сеанс одночасної гри у шахи з міжнародним гросмейстером Спартаком Височиним, який грав одночасно на 20-ти дошках.

   Змагалися освітяни  відповідно до Правил шахів ФІДЕ, затверджених 1.01.2018 р. (швидкі шахи) за регульованою командною швейцарською системою у 9 турів (командною коловою системою за меншої кількості команд) з контролем часу – 30 хвилин до кінця партії кожному учаснику. Команди-переможці змагань визначалися за сумою виграних.

Урочисту церемонію закриття провели Любов Гарбаренко – заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України, Юрій Пепа – головний суддя змагань і члени Головної суддівської команди.

   

За підсумками Всеукраїнських змагань з шахів серед працівників освіти команда Закарпаття посіла IV місце у командному заліку.

Приємно відзначити, що серед чотирьох учасників  змагань до складу команди входили двоє працівників освіти  м. Мукачева - члени Профспілки Мукачівської міської організації працівників освіти і науки:

Шімон Ганна Степанівна – вчитель математики та інформатики Мукачівського НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ст.» №11;

Вачиля Андрій Євгенович – керівник гуртка з шахів Центру дитячої творчості.

   

Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради, міська організація Профспілки працівників освіти і науки України надсилає щирі вітання учасникам змагань.  Бажаємо успіхів, добра, творчої наснаги та вдосконалення своїх практичних навичок та майстерності!

Висловлюємо щиру вдячність керівникам освітніх закладів Попович Надії Василівні та Пенській Галині Яківні за сприяння в організації   змагань.

                              Прес-служба міської організації Профспілки працівників освіти і науки

Переглядів: 484 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів