П`ятниця, 29.03.2024, 00:00

Головна » 2018 » Січень » 23 » Профспілка вимагає прискорити оприлюднення рішень Уряду про підвищення зарплати педагогам із 1 січня

Профспілка працівників освіти і науки України звернулася до Прем’єр-міністра України з приводу зволікання з оприлюдненням постанови Кабінету Міністрів України «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників» стосовно збільшення з 1 січня 2018 року розмірів посадових окладів (ставок заробітної плати) педагогічних працівників закладів освіти з вимогою прискорити оприлюднення прийнятої 11 січня постанови з безумовним рішенням про підвищення заробітної плати педагогічним працівникам комунальних установ і закладів освіти за рахунок видатків місцевих бюджетів.

Аналогічні звернення спрямовано також до Міністерства соціальної політики, Міністерства освіти і науки та Спільного представницького органу об’єднань профспілок, яким доручено спільно опрацювати питання підвищення заробітної плати окремих категорій працівників бюджетної сфери з урахуванням можливостей місцевих бюджетів та подати Кабінету Міністрів України узгоджені пропозиції.

Завантажити документ 1-tr-schen-2018-vs.pdf

Управління соціально-економічного захисту ЦК Профспілки