П`ятниця, 19.04.2024, 15:21




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Травень » 1 » Всесвітній день охорони праці у Закарпатському обласному ліцеї – інтернаті з посиленою військово–фізичною підготовкою
22:53
Всесвітній день охорони праці у Закарпатському обласному ліцеї – інтернаті з посиленою військово–фізичною підготовкою

У ліцеї – інтернаті систематично проводиться робота, спрямована на забезпечення прав працівників на охорону праці, на запобігання травматизму та професійних захворювань, заходи з охорони праці, пожежної безпеки, заходи з питань безпеки життєдіяльності, профілактики травматизму.

Згідно з Планом заходів із відзначення Дня охорони праці, який цього року проходив  під девізом: „Захищене і здорове покоління” у ліцеї - інтернаті пройшли відповідні заходи, а саме:

  • лекція «28-квітня – Всесвітній день охорони праці», яку прочитав фахівець з охорони праці Могила В.М.;
  • бесіду з ліцеїстами І – ІІ курсу на тему: «Захищене і здорове покоління», яку провела вчитель історії, голова профкому навчального закладу Вдовиченко Т.В.;
  • ліцейну стінгазету з інформацією і матеріалами на тему: «Захищене і здорове покоління» та з відзначення Дня охорони праці у 2018 році, яку підготувала редколегія ІІ курсу.

   

У 2018 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією МОП відзначається під девізом „Захищене і здорове покоління” та згідно зі зверненням Оргкомітету з підготовки та проведення у 2018 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні.

Ураховуючи, що в країні триває активна фаза всебічного реформування економіки, наше завдання – зберегти молоде покоління як безцінний потенціал для майбутнього становлення ефективної сильної держави. Реформи освіти та охорони здоров’я, децентралізація влади, роз’яснення економічних проблем мають забезпечити гідні умови праці для молодих працівників.

   

   

Особливу роль у цьому процесі відведено освіті – саме тут з молоддю проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу та навчання, спрямовані на формування культури охорони праці майбутніх працівників.

 

                                         Тетяна Вдовиченко, голова ППО ліцею – інтернату

                                         з посиленою військово – фізичною підготовкою

Переглядів: 329 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів