Четвер, 25.04.2024, 16:58

Головна » 2015 » Березень » 25 » XX звітно-виборна конференція Мукачівської міської організації профспілки працівників освіти і науки

24 березня 2015 року в актовій залі Будинку школярів відбулася XX звітно-виборна конференція Мукачівської міської організації профспілки працівників освіти і науки.

У роботі конференції взяли участь 102 делегати: керівники навчальних закладів міста та профактивісти.

На порядок денний було внесено питання:

- Про роботу Мукачівської міської організації профспілки працівників освіти за період з 25 березня 2010 року по 24 березня 2015 року.

- Про роботу ревізійної комісії.

- Про вибори голови Мукачівської міської організації профспілки

- Про делегування представників до складу міського комітету профспілки працівників освіти.

- Про вибори президії Мукачівської міської організації профспілки працівників освіти.

- Про вибори ревізійної комісії Мукачівської міської організації профспілки працівників освіти.

- Про вибори делегатів  на звітно-виборну конференцію  обласної організації профспілки працівників освіти.

- Про делегування представників до складу обласного комітету профспілки працівників освіти.

- Про  Положення про міську організацію профспілки працівників освіти і науки України.

Зі звітною доповіддю на конференції виступила голова міської організації Христина Михайлова. Було також заслухано звіт голови ревізійної комісії. Від первинних організацій профспілки на конференції виступили Наталія Бабич, голова профкому ДНЗ № 28, Ольга Федурця-Насіб, заступник голови профкому ЗОШ I-III ст. № 13, Тетяна Богдан, заступник голови міської організації, голова профкому ЗОШ I-III ст. № 7, Ганна Кінч, голова культурно-масової комісії, голова профкому  ЗОШ I-III ст. № 20 ім. О.Духновича.

Гостями на конференції були та виступили: Повханич Тетяна Федорівна – голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Тіба Терезія Василівна – в. о. начальника управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Роботу міської організації профспілки працівників освіти і науки визнано задовільною.

Головою міської організації профспілки одноголосно шляхом відкритого голосування обрано – Михайлову Христину Степанівну.

Спілчани профспілкової організації  сподіваються, що організація буде і надалі плідно розвиватися та досягати висот, щоб бути спроможною ще активніше відстоювати інтереси працівників освіти міста Мукачева.

Прес-служба міської організації Профспілки

Переглядів: 548 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0