П`ятниця, 26.04.2024, 19:41

Головна » Файли » Огляди, конкурси

Оголошено конкурс на "Кращу первинну профспілкову організацію 2017 року"
05.03.2017, 17:56

МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ

ПРЕЗИДІЯ

ПОСТАНОВА

02.03.2017

м. Мукачево

№ П-15-1

Про проведення міського

огляду-конкурсу на кращу

первинну профспілкову

організацію

Відповідно до постанови президії комітету обласної організації Профспілки від 16.02.2017 № П-11-3 «Про продовження оголошеного у 2016 році огляду-конкурсу первинних профспілкових організацій» та з метою удосконалення внутріспілкової роботи щодо зміцнення єдності і консолідації профспілкового руху, розвитку творчої ініціативи, підвищення ролі первинних профспілкових організацій у вирішенні завдань організаційного і фінансового зміцнення Профспілки, мотивації профспілкового членства президія комітету обласної організації Профспілки працівників освіти і науки постановляє:

1. Міській організації Профспілки до 10 березня  2017 року організувати проведення огляду-конкурсу, розробити і затвердити заходи із забезпечення участі в огляді конкурсі структурних ланок та підведення його підсумків.

2. Встановити наступні терміни проведення огляду-конкурсу:

• перший етап – у первинних профспілкових організаціях

березень-вересень 2017

• другий етап – на обласному рівні

жовтень-грудень 2017

3. Затвердити Положення про міський огляд-конкурс на кращу первинну профспілкову організацію та оргкомітет конкурсу (додатки №1,2).

4.  Оргкомітету конкурсу підвести підсумки міського етапу огляду-конкурсу до 10 жовтня 2017 року і подати матеріали на розгляд президії комітету міської організації Профспілки.

5. До 20 жовтня 2017 року надати обласній організації Профспілки заявки на участь в обласному огляді-конкурсі на кращу первинну профспілкову організацію та довідки первинних профспілкових організацій з висвітленням форм і методів внутріспілкової діяльності щодо захисту правових, соціально-економічних інтересів працюючих, культурно-масової, спортивно-оздоровчої, інформаційно-просвітницької роботи.

6. Контроль за виконанням постанови покласти на оргкомітет огляду-конкурсу.

Голова міської організації

Профспілки                                                                        Х.Михайлова

Додатки >>>>>>>>>

Категорія: Огляди, конкурси | Додав: Mshad