Четвер, 09.05.2024, 07:18




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2022 » Червень » 3 » 100 ДНІВ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ: УКРАЇНА ПРАЦЮЄ НА ПЕРЕМОГУ!
12:28
100 ДНІВ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ: УКРАЇНА ПРАЦЮЄ НА ПЕРЕМОГУ!

Сьогодні спливає 100 днів повномасштабної війни. Сто днів, які змінили українців назавжди.

За цей час наші збройні сили встигли здобути важливі перемоги та проявити себе, показати міць і злагодженість у битвах, а народ країни – продемонструвати світу справжню витримку та уміння відстоювати свої землі та незалежність! 

24 лютого, коли РФ розпочала цинічне військове вторгнення в Україну, західні розвідки та уряди багатьох країн прогнозували, що Київ впаде за 2-3 дні, а вся країна – за лічені тижні. Цього не сталося і не станеться! 

Навіть більше – ці сто днів війни показали, що українське військо здатне успішно оборонятися та навіть наступати попри суттєву перевагу противника в озброєнні та живій силі. А суспільство згуртувалося і активно працює задля однієї мети – нашої перемоги! 

Українці «звикли» до комендантської години, уже спокійніше дивляться новини, критичніше сприймають інформацію, перевіряють факти … Але рахують кожен день війни і пам’ятають гірку ціну кожного нового дня … 

Змінилися риторика ворога, зміцніла наша віра, зросла підтримка цивілізованого світу. Україна стала справжнім прикладом сміливості, мужності та звитяги. 

Сьогодні наша держава щодня бореться за цінності та свободу всього світу. А Європейський рух України має чіткий вектор і шлях. Нас підтримують країни-союзники, підтримує європейське суспільство. 50 посольств різних країн повернулися до столиці, що є ще одним свідчення віри у нашу перемогу. 

Українці повертаються до роботи та до своїх домівок. У кожного з нас стало більше завдань і ще більше праці попереду. Тому ми не маємо права зупинятися! 

Продовжувати оборонятися, працювати, підтримувати і вірити! Вірити і допомагати Збройним силам України – нашим Героям. На рубежі ста днів ми вже не гадаємо, коли закінчиться ця страшна війна, а робимо все необхідне для її завершення. І з кожним днем ми стаємо міцнішими, а наша перемога – ближчою!

Профспілка працівників освіти і науки України щиро і уклінно вдячна кожному, хто боронить українську державність. Дякуємо нашим військовим, добровольцям, рятувальникам, волонтерам, дипломатам, освітянам, лікарям, медійникам і усім, хто відстоює нашу свободу та право жити на рідній землі!

Слава Україні! 

Героям Слава!

ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

 

Переглядів: 62 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів