Вівторок, 23.04.2024, 10:57




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Вересень » 8 » АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПРОФСПІЛКОВОЇ РОБОТИ
14:49
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПРОФСПІЛКОВОЇ РОБОТИ

На порядку денному – актуальні питання профспілкової роботи

 05 вересня 2019 року в м.Ужгород відбулося розширене засідання президії комітету Закарпатської обласної організації Профспілки.

   Відкриваючи засідання, голова обласної організації Профспілки працівників і науки Тетяна Повханич привітала усіх колег з початком нового навчального року та подякувала усім головам територіальних організацій Профспілки, які долучилися до організації команди освітян, яка стала бронзовим призером міжнародних змагань у Республіці Болгарія.

   Наталія Кробинець, головний бухгалтер обласної організації Профспілки, висвітлила підсумки роботи організаційних ланок Профспілки щодо оздоровлення та відпочинку членів профспілки і їх дітей у 2019 році. Протягом літнього сезону 2019 року оздоровчими та відпочинковими заходами в закладах оздоровлення було охоплено 1206 працівників освітньої галузі області та членів їх сімей.

  Цьогоріч оздоровлення та відпочинок членів профспілки та їх дітей відповідно до Програми «Оздоровлення і відпочинок 2019 року» Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки затвердженої постановою від 11.04.2019 року П-24-1.

   Згідно укладених договорів оздоровлення і відпочинок працівників  освітніх закладів та установ проходило: на базі відпочинку «Галчонок» (смт. Затока Одеської області), обласних санаторіїв ДП «Сонячне Закарпаття» с. Поляна Свалявського району, ДП «Шаян» с. Шаян Хустського району та ДП клінічного санаторію «Авангард» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» м. Немирів Вінницької області. Додатково в поточному році укладено угоду з санаторієм «Золота Нива» с. Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області.

  Також міськими, районними організаціями Профспілки та профкомами вищих навчальних закладів  самостійно укладено договори зі стаціонарними дитячими таборами на оздоровлення і відпочинок дітей та підлітків членів Профспілки влітку 2019 року.

   Традиційно була відзначена активна робота щодо організації оздоровлення членів Профспілки голів виборних профспілкових органів.

   Обговорюючи дане питання, було озвучено ряд пропозицій, спрямованих на покращення якості організації літнього оздоровлення.

   Проінформувала присутніх про проведення ХVІІ обласної спартакіади серед працівників закладів та установ освіти голова обласної організації Профспілки Тетяна Повханич. Було наголошено на певних цьогорічних організаційних змінах заходу і обговорено особливості, пов’язані з цими змінами. Відтак, лідер обласної організації запросила 21 вересня 2019 року усіх голів виборних профспілкових органів взяти участь у наймасовішому спортивному святі освітян – XVІІ обласній спартакіаді.

   На завершення роботи було розглянуто ряд внутрішньоспілкових питань та прийнято відповідні постанови.

Прес-служба обласної організації Профспілки

Переглядів: 177 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів