Четвер, 18.04.2024, 03:17

Головна » 2016 » Травень » 16 » Ювілейний концерт народного жіночого хору «Ліра»
Ювілейний концерт народного жіночого хору «Ліра»

15 травня 2016 року на сцені дитячої школи мистецтв №1 ім. Мартона  відбувся ювілейний концерт  народного жіночого хору  «Ліра».   25 років  минуло з того часу, як народився чудовий колектив, який об’єднав ветеранів педагогічної ниви та культури у творчому пориві – плекати  пісню й дарувати її людям. Його творцями  і натхненниками стало подружжя Степана та Віри Удварі. Завдяки  повсякденній, наполегливій, самовідданій праці та безмежній любові  керівників та учасників хору до своєї справи, цей колектив існує на протязі багатьох років.

Кожний ювілейний виступ   завжди ставав непересічною подією в культурному житті міста. Не стало винятком і його  25-річчя.

Привітати ювілярів прийшло багато гостей: працівники  Мукачівської міської ради, представники громадських організацій, друзі та колеги.

За дорученням голови Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Тетяни Повханич, Мукачівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Христини Михайлової  з ювілеєм  колектив  «Ліра»  привітала заступник голови міського комітету Профспілки освітян міста Тетяна Богдан. У своєму вітальному слові вона подякувала учасникам  хору за любов до  мистецтва,  побажала  натхнення у їхній  справі, успіхів та  творчих злетів. Тетяна Михайлівна  нагородила народний жіночий хор Почесною грамотою Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки за значний внесок у розвиток хорового мистецтва та  з нагоди 25-річчя,  вручила грошову премію.

Щирою  подякою ювілярів своїм шанувальникам і всім учасникам зібрання з нагоди свята були найкращі пісні у виконанні хористів. Ветерани зачарували всіх  присутніх  в залі   високим рівнем виконавської майстерності, різноманітністю репертуару  та щирістю виконання.

Прес-служба міської організації Профспілки

Переглядів: 474 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0