Четвер, 25.04.2024, 07:54

Головна » 2019 » Серпень » 25 » КРАЩИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ ЛІДЕР 2019 РОКУ
КРАЩИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ ЛІДЕР 2019 РОКУ

ПРО КОНКУРС "КРАЩИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ ЛІДЕР 2019 РОКУ"

Підведено підсумки I етапу Конкурсу «Кращий профспілковий лідер 2019 року».
     На виконання постанови обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки від 21.02.2019 № П-23-4 та постанови Мукачівського міського комітету Профспілки працівників освіти і науки від 28.02.2019 № П-28-2 в 2019 році було оголошено про конкурс «Кращий профспілковий лідер 2019 року».
  Мета конкурсу – вдосконалення внутріспілкової роботи зі зміцнення єдності та консолідації профспілкового руху, підвищення ролі лідерів профспілкових організацій, розвитку їх творчої діяльності та ініціативи, створення умов для творчого росту профспілкових лідерів, посилення відповідальності щодо результатів своєї діяльності у вирішенні завдань організаційного і фінансового зміцнення Профспілки, мотивації профспілкового членства.
   22 серпня 2019 року відбулося засідання оргкомітету Мукачівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, на якому підведено підсумки I етапу Конкурсу «Кращий профспілковий лідер 2019 року».
  Переможцем I етапу Конкурсу «Кращий профспілковий лідер 2019 року» визнано голову Мукачівського дошкільного навчального закладу № 28
Бабич Наталію Юріївну
  Відповідно до Положення про конкурс переможця Бабич Наталію Юріївну нагороджено Грамотою Мукачівського МК Профспілки працівників освіти за активну громадську діяльність, високий професіоналізм, особистий внесок у захисті прав та інтересів працівників освіти та грошовою премією.
Надсилаємо найкращі вітання переможцю та бажаємо досягти високих успіхів у другому – обласному етапі конкурсі.
Прес-служба міської організації Профспілки

Переглядів: 181 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0