П`ятниця, 19.04.2024, 23:20




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Червень » 4 » «Любов ніколи не перестає…»
22:36
«Любов ніколи не перестає…»

«Любов ніколи не перестає…» - під такою назвою у місті Мукачеві 1 червня  у День захисту дітей пройшли одразу два благодійні авторські концерти директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 13, надзвичайно талановитої людини,  відомої далеко за межами нашого краю авторки-виконавиці Людмили Ковач. Головною метою заходу була благодійність - допомога онкохворим  дітям обласної дитячої лікарні. Відтак, під час концерту вдалося зібрати більше 50 тисяч гривень.

На гостей чекала надзвичайно яскрава концертна програма, яка гармонійно поєднувала проникливу лірику, запальний драйв, пісочну анімацію та щиру розмову з головною героїнею свята. Чудові пісні Людмили Ковач звучали не тільки у її виконанні.  Їх виконували і талановиті відомі виконавці краю.

"Любов не перестає!" - ця авторська композиція Людмили Ковач стала тепер гімном Міжнародного проекту Центру анімаційних мистецтв "Вогонь Любові прямує у міста", який в свою чергу теж трансформується у більш тривале дійство і матиме самостійне значення не як окремий номер, що закриває культурні заходи, а як анімаційно-театралізавана тривала феєрична програма із синтезом музики, хореографії, образів та слова. Під час свята відбулася передача «Вогню любові» місту Мукачеву, що подорожує містами України.

   

   

Переповнена зала міського театру під час концертів, щирі оплески, сльози і радість водночас, засвідчили про те, що «любов ніколи не перестає» у душах тих, хто вміє її дарувати іншим. 

Наступного дня  після концерту, з чудовими подарунками Людмила Ярославівна  навідала маленьких пацієнтів  онкогематологічного відділення ЗОДКЛ і разом з лікарями  вирішували питання найтерміновіших потреб в медикаментозному забезпеченні,  наболілі проблеми відділення. Хочеться зауважити, що для потреб онкохворих дітей до дитячої обласної лікарні передано 41000 гривень і 9840 гривень передано на проведення реабілітації учня ЗОШ № 13  Максима Татарина.

   

   

Освітяни міста щиро дякують, Вам,  шановна Людмило Ярославівно,  за незабутні емоції, враження, тепло і Ваш Талант!   Нехай та радість і щирість, яку Ви несете  горить яскравим полум’ям вогню Любові, яким переповнене Ваше добре серце. Створюйте нові мистецькі шедеври! Хай Господь благословить Вас на довге життя і добрі справи!

   

 

            Прес-служба Мукачівської міської організації Профспілки

            працівників освіти і науки

Переглядів: 343 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів