Четвер, 09.05.2024, 16:07

Головна » 2022 » Лютий » 11 » НОВЕ У БУХГАЛТЕРСЬКІЙ СФЕРІ – НАВЧАЮТЬСЯ ЗАВІДУВАЧІ ФІНВІДДІЛАМИ ТА ГОЛОВНІ БУХГАЛТЕРИ ПРОФСПІЛКИ

11 лютого 2022 року відбувся онлайн семінар завідувачів фінансовими відділами – головних бухгалтерів обласних, Київської міської організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

Голова Профспілки Георгій Труханов відкрив роботу онлайн-заходу і поінформував про сучасний стан діяльності організації на найвищому рівні, враховуючи реалії сьогодення.

Продовжили семінар начальник фінансового управління ЦК Профспілки Галина Щавінська та доктор філософії в галузі економіки, сертифікований аудитор Оксана Тарканій, які розкрили питання основних змін в законодавстві в т.ч. податків, зарплат, тарифів і правил у 2022 році, річної фінансової звітності, переоцінки основних засобів, ведення регістрів бухобліку у електронному варіанті, статзвітності у цьому році, неприбуткової звітності тощо.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 73 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0