Вівторок, 23.04.2024, 17:30

Головна » 2017 » Вересень » 19 » Обмін профспілковим досвідом – запорука ефективної діяльності
Обмін профспілковим досвідом – запорука ефективної діяльності

Цьогорічний виїзний семінар голів районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ Запорізької обласної організації Профспілки був особливим, надзвичайно насиченим і змістовним. У рамках семінару делегація профспілковців-освітян із Запоріжжя зустрілася з представниками Закарпатської обласної та Київської міської організацій галузевої Профспілки.

13 вересня в Ужгороді – обласному центрі Закарпаття, в Будинку профспілок відбулася зустріч профспілкового активу Закарпатської обласної організації та делегації Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. У заході взяли участь Фленько В.В. – голова Закарпатської обласної ради профспілок, Повханич Т.Ф. – голова Закарпатської обласної організації Профспілки, Гринь Н.І. – голова Запорізької обласної організації Профспілки. Від Закарпатської обласної організації участь також приймали голова Ужгородської міської організації Профспілки освітян Мегеш М.М., голова Мукачевської районної організації Профспілки Федорчук Ю.В.

У ході зустрічі голови обласних організацій розповіли про особливості роботи своїх організацій та їх осередків, здобутки в різних напрямках статутної діяльності.

Заступник голови Запорізької обласної організації Профспілки Ю.І. Юдін підняв питання організаційної роботи в ППО, районних, міських організаціях Профспілки в умовах децентралізації та створення ОТГ. З цього питання пройшов зацікавлений обмін досвідом представників обох сторін.

Головний бухгалтер О.Я. Піскун розкрила актуальні питання фінансово – господарської діяльності профспілкових організацій. Про зміни істотних умов праці та найбільш поширені питання трудових прав працівників учасників семінару проінформувала юрисконсульт Л.Г. Петрашина.

Кожному із учасників навчання надано ряд інформаційних матеріалів з питань пенсійного забезпечення та інформаційно-методичний збірник №64 «Зміна істотних умов праці».

Головний спеціаліст І.В. Баламут розповів про зміни в нормативно – інструктивних документах з охорони праці.

Перебуваючи на Закарпатті запорізька делегація познайомилась з роботою санаторіїв «Квітка Полонини», «Сонячне Закарпаття», «Карпати», іншими закладами оздоровлення спілчан, визначними історичними пам’ятками.

1505737290_dsc2

Прес-служба Запорізької обласної організації Профспілки