Середа, 08.05.2024, 07:50

Головна » 2021 » Жовтень » 21 » ПРОТОКОЛ ДОРУЧЕНЬ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ ПІСЛЯ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ ПРОФСПІЛОК
ПРОТОКОЛ ДОРУЧЕНЬ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ ПІСЛЯ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ ПРОФСПІЛОК

Днями у Будинку профспілок відбулася нарада керівників всеукраїнських галузевих профспілок і територіальних профоб’єднань за підсумками акції протесту 7 жовтня 2021 року.

Голова ФПУ Григорій Осовий проінформував про подальші дії Федерації профспілок України та її членських організацій щодо забезпечення виконання вимог учасників Всеукраїнської попереджувальної акції протесту профспілок, яка проходила у Києві. Зокрема, реалізації домовленостей досягнутих профспілковою делегацією під час перемовин із керівництвом Уряду та Верховної Ради України щодо задоволення вимог учасників акції протесту.

Григорій Осовий підкреслив, що за підсумками зустрічі представників профспілок у Кабінеті Міністрів України Прем’єр-міністр Денис Шмигаль дав ряд доручень керівникам міністерств та відомств.

Зустріч у Кабінеті Міністрів України 7.10.2021 р.

Зокрема, Міністерству освіти і науки України разом з Міністерством фінансів України та Міністерством економіки України було доручено опрацювати питання щодо:

• поетапного підвищення заробітної плати педагогічним працівникам;
  • удосконалення порядку призначення та виплати стипендій, зокрема, в частині розширення можливостей закладів вищої освіти щодо використання коштів, які призначені для виплати стипендій, для заохочення здобувачів освіти.

Про результати поінформувати Кабмін та Профспілку працівників освіти і науки України.

Завантажити повний текст документу 2822_protokol_zustrichi_prem_iera_z_predstavnykamy_spo_profspilok_7_zhovtnia_2.pdf [145,88 Kb][216] Завантажити Переглянути документ онлайн

За матеріалами – ФПУ

Переглядів: 76 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0