Четвер, 25.04.2024, 03:10

Головна » 2019 » Вересень » 15 » СЕМІНАР НАВЧАННЯ З МОЛОДИМИ ГОЛОВАМИ ПЕРВИНОК
СЕМІНАР НАВЧАННЯ З МОЛОДИМИ ГОЛОВАМИ ПЕРВИНОК

СЕМІНАР-НАВЧАННЯ З МОЛОДИМИ ТА НОВООБРАНИМИ ГОЛОВАМИ ПЕРВИНОК

Діяльність профспілкових організацій залежить від професіоналізму профспілкових лідерів та команди. Пріоритетним завданням системи профспілкової освіти, яке визначено комітетом Мукачівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки по навчанню профспілкового активу, стало формування знань, вмінь та навичок, необхідних головам профспілкових організацій, членам профспілкових комітетів, профспілковому активу.
      Однією із складових цієї структури є проведення семінарів-навчань, виїзних семінарів , засідань круглих столів, тренінгів.
       11 вересня 2019 року на базі МК Профспілки працівників освіти і науки було організовано і проведено семінар-навчання з молодими та новообраними головами первинних профспілкових організацій.
    На семінарі були розглянуті питання про ведення ділової профспілкової документації, підготовка та проведення звітів і виборів у первинках. Христина Михайлова, голова міської організації Профспілки, надала чіткі настанови та рекомендації щодо ведення профспілкової документації.
       Одним із важливих питань, яке виносилось на обговорення – проведення звітів і виборів у первинних профспілкових організаціях у 2019 році. Опрацьовано інструктивно-методичні документи, що регламентують порядок проведення звітів і виборів у первинках. Для успішного проведення звітно-виборної кампанії на допомогу профспілковим лідерам обласною організацією Профспілки працівників освіти підготовлено Методичні матеріали з проведення звітів і виборів, які допоможуть спілчанам засвоїти нововведення та нюанси цьогорічної звітно-виборної кампанії.
Прес-служба МК Профспілки працівників освіти і науки

Переглядів: 159 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0