Четвер, 28.03.2024, 23:02




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Червень » 18 » Виїзний семінар голів первинних профспілкових організацій
17:32
Виїзний семінар голів первинних профспілкових організацій

Літо – гаряча пора відпусток та оздоровлення. Працівник будь-якої галузі усвідомлює: чим краще організований відпочинок, тим продуктивнішою буде праця надалі. Переймається питанням оздоровлення та відпочинку спілчан Мукачівська міська організація Профспілки працівників освіти на  чолі з головою Христиною Михайловою.

16 червня 2015 року на базі оздоровчого комплексу «Жайворонок» в місті Берегові був проведений виїзний семінар з головами первинних профспілкових організацій на тему «Оздоровлення та відпочинок працівників освіти влітку 2015 року». Обговорювалися питання відпочинку працівників галузі та їх сімей на базі «Галчонок» (смт. Затока, Одеська область), «Шаян» (Хустський район) та  оздоровлення  за курсівками (протягом десяти днів) в санаторії «Синяк».  Вже декілька років поспіль стало  доброю традицією для працівників освітянської галузі відпочивати та оздоровлюватись на базі цих закладів.

  

Голови первинок освітніх установ міста Мукачева не оминули і питання оздоровлення дітей працівників освіти. Христина Степанівна наголосила на тому, що 42 школярів мають можливість оздоровитися в дитячому таборі «Трембіта» с. Циганівці Ужгородського району. Повідомила, що табір славиться хорошою матеріально-технічною базою, що є важливим атрибутом для повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей.

Христина Михайлова зауважила, що профспілкова організація не залишає поза увагою дітей учасників АТО, яким надані путівки у табір «Барвінок» Перечинського району за фінансової підтримки  міської та обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

   

Відрадним є те, що голови первинних профспілкових організацій  мимоволі обрали ще одне  місце для відпочинку та оздоровлення своїх колег -  термальні басейни оздоровчого комплексу «Жайворонок» в місті Берегові, оскільки самі тут добре відпочили після офіційної частини семінару.

Виїзні семінари, які  щорічно організовує міський комітет, дають можливість не тільки вирішити нагальні профспілкові  питання, а й морально об’єднатися, що є особливо актуальним у цей складний, насичений економічними негараздами час.

Турбота про освітян – першочергове завдання, яке ставить перед собою  Мукачівська  міська організація профспілки працівників освіти  і науки України. Маємо надію, що подібні семінари стануть прикладом для наслідування іншими профспілковими організаціями нашого краю.

                        Віта Лашкай,

                                      голова первинної профспілкової організації

                                      ЗОШ I-III ст. № 2 імені Т.Г.Шевченка

Переглядів: 643 | Додав: Mshad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів