Четвер, 28.03.2024, 19:20

Головна » 2018 » Жовтень » 3 » ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ!
ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ!

Шановні працівники дошкільних навчальних закладів!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди
Всеукраїнського Дня Дошкілля!

Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті кожної дитини. Саме в цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров'я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. З допомогою своїх педагогів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.
Тож нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам, шановні працівники дошкільних закладів, невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі завжди панують світло і злагода, у серці - добро і мудрість, в житті - достаток і удача.
Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.
З повагою,
Начальник управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради Катерина Кришінець-Андялошій ,
Голова міської організації Профспілки працівників освіти Христина Михайлова.

Переглядів: 273 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0
«  Жовтень 2018  »