Субота, 27.04.2024, 15:22

Головна » 2019 » Жовтень » 3 » ВШАНУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ ОСВІТИ МІСТА МУКАЧЕВА
ВШАНУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ ОСВІТИ МІСТА МУКАЧЕВА

Вже стало доброю традицією щорічно вітати ветеранів педагогічної ниви з професійним святом. Саме з цього приводу, з нагоди Дня працівників освіти, 2 жовтня 2019 року, у Мукачівському центрі дитячої та юнацької творчості відбулись урочистості для педагогів-ветеранів.
      З вітальним словом до ветеранів освітньої галузі звернувся міський голова Андрій Балога. Він привітав освітян зі святом і наголосив, що міська влада завжди пишається та високо оцінює працю педагогів-ветеранів, і завжди готова їх підтримувати. Окрім того, він зазначив, що з цього року започатковуються премії з коштів міського бюджету, які будуть щорічно виплачуватися педагогам – пенсіонерам до Дня працівників освіти. Премії будуть виплачені протягом жовтня місяця.
       Привітали ветеранів з Днем працівників освіти начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради Катерина Кришінець-Андялошій, голова міської організації Профспілки працівників освіти Христина Михайлова, директор МЦДЮТ Галина Пенська та голова ради ветеранів освітян міста Ганна Кінч.
       Педагоги-ветерани були приємно вражені концертом, який для них підготували вихованці Мукачівського центру дитячої та юнацької творчості. Директору Галині Яківні було вручено Подяку міського комітету Профспілки працівників освіти і науки за соціальне партнерство.
      Незабутні враження, цікаві хвилини спілкування надовго залишаться в пам’яті сивочолих ветеранів.
     Земний  уклін вам, невтомні трудівники, терпеливі вчителі та вихователі. Знайте, що всі Ваші учні, де б Ви не були, люблять Вас і несуть у своїх серцях золоті зерна, які Ви засівали своїми руками день в день, з року в рік.
        Прес-служба МК Профспілки працівників освіти і науки

Переглядів: 154 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0