Субота, 20.04.2024, 09:47

Головна » 2015 » Вересень » 26 » XIII обласна спартакіада працівників закладів та установ освіти
XIII обласна спартакіада працівників закладів та установ освіти

26 вересня 2015 року у м. Ужгороді на спортивному комплексі стадіону «Авангард» відбулася ХIII обласна спартакіада працівників закладів та установ освіти.

Спартакіада проводилась з метою:

• виконання Загальнодержавної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012 – 2016 роки;
  • розвитку фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед працюючих;
  • популяризації фізичної культури, пропаганди здорового способу життя.

Захищала честь освітян м. Мукачева, команда працівників закладів і установ, яка два роки поспіль була призером обласної спартакіади (2013 рік – I місце, 2014 рік – II місце) на чолі з  головою міської організації Профспілки працівників освіти і науки Христиною  Михайловою.

Свою майстерність у різних видах спорту продемонстрували  39  працівників освіти  –  активісти профспілкового руху, які своєю участю популяризують фізичну культуру і спорт серед освітян.

У результаті напруженої боротьби у волейбольному турнірі команда жінок, капітан команди Лариса  Колнишева – старший вчитель з фізичної культури ЗОШ № 13,  виборола II місце. Кращими легкоатлетами стали вчитель ЗОШ № 14 Сільвія Бойчук (II - місце) та вчитель ліцею-інтернату Василь Папіш (I- місце). Серед тенісистів перемогу здобула вчитель музики ЗОШ № 13 Світлана Аванесова (II – місце). Сім’я Сільвії Бойчук принесла команді ще одне призове II місце у сімейних стартах.

Ми гордимося досягненнями наших спортсменів-педагогів.

Переможці нагороджені грамотами, медалями та грошовими преміями.

Втомлені від змагань, натхненні перемогами, учасники чекають нових стартів.

Управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради,  міська організація Профспілки працівників освіти і науки  висловлює подяку всім учасникам змагань за гідне представлення освітян  міста в обласній спартакіаді.

Переглядів: 409 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
«  Вересень 2015  »