Середа, 08.05.2024, 02:57




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Жовтень » 8 » XXI ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
17:58
XXI ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

08 жовтня 2020 року відбулася XXI звітно-виборна конференція Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Дотримуючись карантинних обмежень, майже 90 осіб зібралися у гостинному та урочистому залі Закарпатської обласної філармонії у м. Ужгород.

Тривала кропітка підготовча робота передувала проведенню звітно-виборної конференції. Всі делегати мали змогу завчасно ознайомитись з основними тезами звітної доповіді голови обласної організації та проектом постанови, внести свої доповнення, зміни.

Під час же самого заходу всі учасники отримали роздатковий матеріал, який засвідчував основні віхи в роботі та досягнення обласної організації за звітний п’ятирічний термін.

У доповіді голови обласної організації Тетяни Повханич були детально проаналізовані всі аспекти діяльності організації у звітному періоді. Також очільниця організації зупинялася на проблемах галузі освіти області і завданнях, що стоять перед обласним, міськими, районними та первинними профспілковими організаціями на сучасному етапі. Це, насамперед, домагатися збільшення видатків на фінансування загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів, установ освіти, що сприяють забезпеченню життєдіяльності закладів освіти.

Окрім звіту про роботу організації під час роботи конференції були заслухані також звіти ревізійної та мандатної комісій. В обговоренні взяли участь члени та голови територіальних організацій профспілки, запрошені на захід: голова Закарпатської обласної ради професійних спілок Володимир Фленько та директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганна Сопкова.

Обговорення доповіді пройшло у діловій конструктивній атмосфері після чого делегати звітно-виборної конференції визнали роботу обласної організації Профспілки працівників освіти і науки задовільною. Затвердивши звіт ревізійної комісії, конференція перейшла до виборів керівників обласної організації.

Відтак, на новий строк головою Закарпатської обласної організації Профспілки одноосібно було обрано Тетяну Повханич, заступником голови на громадських засадах – Юрія Федорчука, голову Мукачівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки.

Також було обрано новий склад обласного комітету, ревізійної та мандатної комісій, представників до складу ЦК Профспілки, делегатів на ІХ з’їзд Профспілки працівників освіти і науки України та ХХVІ обласну міжспілкову звітно-виборну конференцію профспілок.

  

 

Більше фото з конференції за посиланням ➡️ https://cutt.ly/Fgt2NO7

Переглядів: 126 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів