Четвер, 28.03.2024, 14:34

Головна » 2019 » Березень » 3 » ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ
ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ

Засідання президії комітету міської організації Профспілки

28 лютого 2019 року відбулося засідання президії комітету міської організації Профспілки працівників освіти і науки. На порядок денний винесено ряд важливих питань.
     Одним з них - питання про стан та динаміку профспілкового членства в первинних профспілкових організаціях у 2018 році. З інформацією виступила голова міського комітету Профспілки працівників освіти Христина Михайлова. Так, станом на 1 січня 2019 року Мукачівська міська організація профспілки працівників освіти і науки налічує 44 членських первинних організацій, які об’єднують 2589 членів профспілки: з них жінок – 2121 чол., молоді до 35 років – 632 чол.
     З інформацією про виконання бюджету міської організації Профспілки працівників освіти і науки у 2018 році виступила бухгалтер Ольга Бадзо. Були розглянуті бюджет та структура доходів і витрат у 2018 році, надходження профспілкових внесків, витрати членських організацій на оздоровлення, культурно-масову, спортивну роботу тощо.
      З метою вдосконалення внутріспілкової роботи зі зміцнення єдності та консолідації профспілкового руху, підвищення ролі лідерів профспілкових організацій, розвитку їх творчої діяльності та ініціативи, створення умов для творчого росту профспілкових лідерів, посилення відповідальності щодо результатів своєї діяльності у вирішенні завдань організаційного і фінансового зміцнення Профспілки, мотивації профспілкового членства обласна організації Профспілки працівників освіти і науки ухвалила провести у 2019 році обласний конкурс «Кращий профспілковий лідер 2019 року». Христина Михайлова ознайомила присутніх з Положенням про конкурс та наголосила на термінах подачі матеріалів. Членами президії вирішено провести конкурс «Кращий профспілковий лідер 2019 року» серед голів первинок нашого міста та прийняти активну участь в обласному конкурсі.
     Христина Степанівна ознайомила присутніх з технічними та візуальними умовами наступного оголошеного обласною організацією конкурсу про створення логотипу Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки. Цей захід планується провести з метою популяризації ідей Профспілки серед освітян та мотивації профспілкового членства. Участь у цьому конкурсі може взяти кожний бажаючий член профспілки міської організації.
      Положення та вимоги до проведення конкурсів будуть надіслані на електронну адресу у всі заклади освіти міста.
Піднімались питання про проведення чергового пленуму міського комітету Профспілки, надання матеріальної допомоги згідно поданих заяв ,інше.
                                                                                                        Прес-служба МК Профспілки працівників освіти і науки

Переглядів: 201 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0