Субота, 27.04.2024, 04:10

Головна » 2019 » Серпень » 25 » ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ
ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ

ПРО ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ

22 серпня 2019 року відбулося чергове засідання президії комітету міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.
На порядок денний винесено актуальні питання згідно плану роботи:
- Про звіти і вибори в міській організації та первинних профспілкових організаціях міста.
- Про підсумки роботи організаційних ланок Профспілки щодо оздоровлення та відпочинку членів Профспілки і їх дітей у 2019 році.
- Про підсумки проведення міського конкурсу «Кращий профспілковий лідер 2019 року».
- Про участь команди працівників освіти у ХVІІ обласній спартакіаді серед працівників установ та закладів освіти.
   Одним із ключових питань, яке розглядалось на президії - це звіти і вибори в міській організації та первинних профспілкових організаціях. Прийнято постанову про проведення звітно-виборної конференції МК Профспілки працівників освіти і науки у березні 2020 року та звітів і виборів у первинках.
    Про підсумки роботи організаційних ланок Профспілки щодо оздоровлення та відпочинку членів профспілки і їх дітей у 2019 році доповіла голова МК Профспілки працівників освіти і науки Христина Михайлова. Потрібно відзначити, що літня оздоровча кампанія проведена на високому рівні. Влітку 2019 року оздоровлено 49 дітей працівників освіти в ДОТ «Водограй». Всього використано коштів на оздоровлення 49 дітей у сумі 334 810 грн.. З них: 169 610 грн. – кошти міської Профспілки; 167 405 грн. – батьківська плата. 27 працівників освіти міста оздоровились у санаторіях «Золота Нива», «Сонячне Закарпаття», «Шаян», «Авангард». На оздоровлення працівників освіти в санаторіях використано коштів на суму 192 074,40 грн.. З них: 76 829,76 грн. - Профспілка, 115 244,64 грн. - працівники освіти. 54 працівників освіти та їх сім’ї відпочивали на базі «Галчонок» смт. Затока.
     З підсумками міського конкурсу «Кращий профспілковий лідер 2019 року» ознайомила голова оглядової комісії. Президією комітету міської організації Профспілки працівників освіти і науки прийнято постанову про те, що переможцем I етапу Конкурсу «Кращий профспілковий лідер 2019 року» визнано голову профкому Мукачівського дошкільного навчального закладу № 28 Бабич Наталію Юріївну, завідувач – Топилко Ганна Федорівна. Відповідно до Положення про конкурс переможця Наталію Бабич нагороджено Грамотою Мукачівського МК Профспілки працівників освіти за активну громадську діяльність, високий професіоналізм, особистий внесок у захисті прав та інтересів працівників освіти та грошовою премією.
   Голова культурно-масової комісії Ганна Кінч проінформувала присутніх про участь команди працівників освіти у ХVІІ обласній спартакіаді серед працівників установ та закладів освіти.
    Були обговорені також і поточні робочі питання та прийняті відповідні постанови.
Прес-служба міської організації Профспілки

Переглядів: 210 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0