Четвер, 18.04.2024, 19:47




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Липень » 1 » Зустріч з спілчанами міста Сквира
22:58
Зустріч з спілчанами міста Сквира

      30 червня місто над Латорицею  відвідала   делегація освітян  міста Сквира Сквирського району Київської області.

       Мукачево приймало гостей привітно, як справжніх друзів та однодумців. Зустрічала делегацію голова Мукачівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України - Христина Михайлова. Перебуваючи на Закарпатті,  профспілкові активісти  ознайомилися із курортними принадами нашого краю, побували в замку «Паланок», відвідали Свято - Миколаївський жіночий монастир,  відпочили  на термальних водах Берегівщини та познайомилися із тутешніми звичаями та традиціями.

      Відбулася  цікава зустріч у затишній атмосфері, під час якої Христина Степанівна презентувала роботу міської організації Профспілки, поділилася досвідом та надбаннями у профспілковій діяльності, відповіла  на численні запитання гостей, що стосувались соціального захисту спілчан,  духовного збагачення та фізичного вдосконалення працівників галузі.

    Діалог був відкритим,  дружнім,  щирим, конструктивним. Сторони обмінялися цікавими ідеями та завданнями щодо вдосконалення профспілкового руху.    

      Хороший настрій освітянам  забезпечив колектив  «Фатьови», який виконував етнічну музику у власній обробці та розважав  присутніх «Закарпатськими фіґлями». Гості із задоволенням слухали народні пісні, співали разом із артистами, витанцьовували запальні танці.   

      Вражені такою кількістю історичних пам’яток, зачаровані красою тутешньої природи,  місцевою гостинністю, спілчани Київщини  запевнили, що ще не раз приїдуть в гості у чудовий мальовничий Закарпатський край.

 

                                                                           Тетяна Богдан, заступник голови Мукачівської міської

                                                                           організації Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 403 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів