Субота, 27.04.2024, 08:37




Головна | Мій профіль | Вихід Вхід

Меню сайту
Вітання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Жовтень » 3 » ЗВІТУЄ ПРОФСПІЛКА
23:43
ЗВІТУЄ ПРОФСПІЛКА

ЗВІТУЄ ПРОФСПІЛКА

   

   У 2019 році закінчується черговий п’ятирічний період діяльності виборних профспілкових органів . Це означає, що прийшов час прозвітувати про зроблене за 5 років в первинній профспілковій організації, яка є невід’ємною частиною Всеукраїнської Профспілки та її організаційної ланки – Мукачівської міської організації профспілки працівників освіти та науки України – потужної профспілкової організації Закарпатського регіону, очолюваною Михайловою Христиною Степанівною, визначити завдання на перспективу і оновити виборні профспілкові органи, яким належить вирішувати поставлені цілі та завдання. Саме у цей час потрібно докласти максимум зусиль, щоб спілчани обрали достойних лідерів, здатних рішуче відстоювати соціальні та трудові права і інтереси працівників освіти.
     Для профспілкової організації, для мене як керівника та виборного профактиву звіти і вибори – напружений і відповідальний період. Особисто для мене це своєрідний екзамен перед членами профспілки, а зрештою, і перед усім трудовим колективом. Адже від щоденної роботи профспілкового комітету та профактиву, рівня його підтримки та моєї компетентності у вирішенні завдань, залежала ефективність роботи Профспілки в цілому. Звичайно, хочеться, щоб така етапна в житті нашої профспілкової організації подія, як звітно-виборні збори пройшли на високому професійному рівні, щоб вони не лише максимально сприяли закріпленню позитивного досвіду, який було накопичено протягом звітного періоду, а й допомогли подолати існуючі в профспілковій діяльності труднощі, усунути недоліки і виявити приховані резерви.
      З цією метою 24 жовтня і було проведено звітно – виборні збори. Дорадно було бачити , що послухати звіт профорга та обрати новий профкомітет прибув майже весь колектив у кількості 46 чоловік . Прослухавши звіт про діяльність профспілки за період з жовтня 2014 року по жовтень 2019 року, роботу профспілки було одноголосно визнано «задовільною». Погодилися слухачі і зі звітом ревізійної комісії.

    Адже про всі надходження профспілкових коштів члени профспілки знали завчасно і як використати їх вирішували колективно.
Вибори профкому та профкомісій пройшли жваво, адже колектив у нас дружній , згуртований нашим керівником Орбан М. І., один одного знаємо добре , хто чим як кажуть дихає. Тому було запропоновано кандидатури згідно їх таланту, хисту, темпераменту, враховувся і характер. Очолювати профспілку нашого садочку на наступні 5 років спілчани довірили мені.
     Тож згідно з "Програмою основних напрямів діяльності Профспілки працівників освіти і науки України ", і далі спрямовуватимемо свою діяльність на підвищення статусу вихователя закладу дошкільної освіти, приведення їх заробітної плати у відповідність до суспільної значимості праці педагогів та норм законодавства України про освіту, вирішення соціально - економічних проблем педагогів.
     Оксана ЛЕНДЄЛ, голова ППО Мукачівського дошкільного навчального закладу № 5

Переглядів: 228 | Додав: xmykhaylova0712 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів