Четвер, 09.05.2024, 15:59

Головна » 2022 » Лютий » 07

Кожного року Кабінет Міністрів України видає розпорядження про перенесення робочих днів, яке приймає на своєму засіданні.

Розпорядження про перенесення робочих днів у 2022 році прийнято з метою створення сприятливих умов для раціонального використання робочого часу та відзначення святкових днів.

Керівники підприємств, установ та організацій, у яких ... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: xmykhaylova0712 | Дата: 07.02.2022 | Коментарі (0)

«Онлайк» – новий навчально-методичний посібник щодо освіти з безпеки в Інтернеті для професійних спільнот. Це вже друге оновлене видання навчально-методичного посібника «Керівництво із соціально-педагогічного супроводу формування безпечної поведінки підлітків в Інтернеті».

Посібник містить теоретичний матеріал про безпечну поведінку в Інтернеті, опис занять і т ... Читати далі »

Переглядів: 70 | Додав: xmykhaylova0712 | Дата: 07.02.2022 | Коментарі (0)

Сільські громади і, зокрема, школи підключають до мережі в рамках проєкту Мінцифри «Інтернет-субвенція», повідомив віце-прем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Загалом у рамках інтернет-субвенції було під’єднано понад 2900 сіл, 6500 соцоб’єктів, серед яких – 930 шкіл. Це можливість для дітей та вчителів здобувати знання та можливості, а не тільки обмежуватися підручниками, які доступні в селі чи громаді. Також він дає змогу забезпечити навчальний процес під час карантину.

... Читати далі »

Переглядів: 72 | Додав: xmykhaylova0712 | Дата: 07.02.2022 | Коментарі (0)

«  Лютий 2022  »