Четвер, 02.05.2024, 03:55

Головна » Файли

Всього матеріалів в каталозі: 146
Показано матеріалів: 131-135
Сторінки: « 1 2 ... 25 26 27 28 29 30 »

Вітання | Переглядів: 339 | Завантажень: 0 | Додав: Mshad | Дата: 05.07.2015

Вітання | Переглядів: 308 | Завантажень: 0 | Додав: Mshad | Дата: 30.06.2015

Мінімальна заробітна плата підлягає індексації – лист Мінсоцполітики

Міністерство соціальної політики України на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 19.05.2015 № 20233/1/1-15 розглянуло лист СПО об’єднань профспілок щодо внесення змін до чинного законодавства, яке стосується індексації мінімальної заробітної плати.

У листі, зокрема, вказано, що розмір мінімальної заробітної плати переглядався у грудні 2013 року, то у червні 2015 року індекс для проведення індексації заробітної плати працівників, які отримують «мінімалку», складає 867,22 гривні.

Соціально-правовий статус | Переглядів: 391 | Завантажень: 0 | Додав: Mshad | Дата: 23.06.2015

Індексація заробітної плати у червні 2015 року

Індексація заробітної плати працівників провадиться відповідно до Закону України «Про індексацію грошових доходів населення» в редакції від 6.02.2003 № 491-IV з наступними змінами. Індексації підлягають грошові доходи населення у межах прожиткового мінімуму, встановленого для відповідних соціальних і демографічних груп населення.

Статтею 6 цього закону встановлено, що Порядок проведення індексації грошових доходів населення визначається Кабінетом Міністрів України. Такий Порядок затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 17.07.2003 № 1078 «Про затвердження Порядку проведення індексації грошових доходів населення».

Соціально-правовий статус | Переглядів: 399 | Завантажень: 0 | Додав: Mshad | Дата: 16.06.2015

Вітання | Переглядів: 386 | Завантажень: 0 | Додав: Mshad | Дата: 14.06.2015