Вівторок, 07.05.2024, 23:52

Головна » Файли » Огляди, конкурси

Про проведення міського огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію
10.03.2016, 20:53

МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ

ПРЕЗИДІЯ

ПОСТАНОВА

10.03.2016

м. .Мукачево

№ П-8-3

Про проведення міського

огляду-конкурсу на кращу

первинну профспілкову

організацію

Відповідно до постанови обласного комітету профспілки працівників освіти і науки у рамках проголошення 2016-го роком первинної профспілкової організації та з метою удосконалення внутріспілкової роботи щодо зміцнення єдності і консолідації профспілкового руху, розвитку творчої ініціативи, підвищення ролі первинних профспілкових організацій у вирішенні завдань організаційного і фінансового зміцнення Профспілки, мотивації профспілкового членства президія комітету міської організації Профспілки працівників освіти і науки    постановляє:

1. Міській організації Профспілки до 10 березня  2016 року організувати  проведення огляду-конкурсу, розробити і затвердити заходи із забезпечення участі в огляді конкурсі структурних ланок та підведення його підсумків.

2. Встановити наступні терміни проведення огляду-конкурсу:

• перший етап – у первинних профспілкових організаціях

березень-вересень 2016

• другий етап – на обласному рівні

жовтень-грудень 2016

3. Затвердити Положення про міський огляд-конкурс на кращу первинну профспілкову організацію та оргкомітет конкурсу (додатки № 1,2).

4.  Оргкомітету конкурсу підвести підсумки міського етапу огляду-конкурсу до 30 вересня 2016 року і подати матеріали на розгляд президії комітету міської організації Профспілки.

5.   До 15 жовтня 2016 року надати обласній організації Профспілки заявки на участь в обласному огляді-конкурсі на кращу первинну профспілкову організацію та довідки первинних профспілкових організацій з висвітленням форм і методів внутріспілкової діяльності щодо захисту правових, соціально-економічних інтересів працюючих, культурно-масової, спортивно-оздоровчої, інформаційно-просвітницької роботи.

6. Контроль за виконанням постанови покласти на оргкомітет огляду-конкурсу.

Голова міської організації

Профспілки                                                                 Х.Михайлова

Додаток 1

Додаток 2