Середа, 08.05.2024, 09:15

Головна » 2021 » Грудень » 07

ЦК Профспілки привертає увагу, що станом на 1 листопада 2021 року залишки освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, становили 6,8 млрд гривень.

Згідно зі статтею 103-2 Бюджетного кодексу України цільове призначення освітньої субвенції – це оплата праці з нарахуваннями педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, дитячих будинків, навчально-реабілітаційних центрів, інклюзивно-ресурсних центрів, а також закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти.

... Читати далі »

Переглядів: 70 | Додав: xmykhaylova0712 | Дата: 07.12.2021 | Коментарі (0)

7 грудня відповідно до Указу Президента від 25 листопада 2000 року № 1250/2000 в Україні відзначається День місцевого самоврядування.

Це свято кожної громади села, селища та міста, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Адже майбутнє нашої держави залежить від розвитку та успіху кожної громади!

... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: xmykhaylova0712 | Дата: 07.12.2021 | Коментарі (0)

«  Грудень 2021  »